Social Sampling & Kilian.

What’s your kind of love? Met deze vraag werd de millennial doelgroep van Kilian geactiveerd om zichzelf én hun geliefden via WhatsApp te verrassen met een ‘flesje verleiding’ van de nieuwe parfumrange ‘My Kind of Love’.

Nieuw: cadeautjes sturen via WhatsApp!

Met Friendgift kun jij de leukste cadeautjes van bekende merken naar je vrienden appen! Natuurlijk kun je er ook eentje voor jezelf aanvragen. Helemaal gratis. Wie ga jij verrassen?

Haribo & Social Sampling

Consumenten in Nederland en België trakteerden hun vrienden op de nieuwe HARIBO Fruitilicious. De zakjes werden weggegeven via de Facebook-timeline. Het meest voorkomende bericht was: “voor mijn snoepje”. Zoet hè? 😉

Rimmel London & Social Sampling

Live the London look! In samenwerking met Rimmel London werden samples van de nieuwe Lasting Finish Breathable Foundation weggegeven. Vriendinnen tussen de 15 en 25 jaar met interesse in beauty en huidverzorging konden elkaar verrassen via Facebook en Instagram.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN...

“We hebben de samenwerking met Friendgift als zeer prettig en nuttig voor ons merk ervaren! De tool is een mooie manier om consumenten op een persoonlijke manier kennis te laten maken met innovaties. Daarnaast biedt het interessante learnings over de doelgroep. Zeker een partij om vaker mee samen te werken in de toekomst!”

Jennifer Heuijerjans
BRAND MANAGER ORAL CARE / UNILEVER

Lees meer klantervaringen!

Van Sample naar Review

Ontvang 100 tot 200 kwalitatieve reviews op jouw website of die van een retailpartner en genereer hiermee extra zichtbaarheid, consumentenvertrouwen en on/offline aankopen. Zo haal je nog meer engagement uit jouw samples!

GimCat & Social Sampling

In het kader van dierendag heeft GimCat samen met Friendgift een ‘’Dierendag Giveaway’’ georganiseerd via Facebook en Instagram. Hierbij is de nieuwe Superfood-range in de spotlight gezet, trial gegenereerd onder de doelgroep en zijn reviews verzameld op retailwebsites.

NIVEA & Social Sampling

FRIS & FRUITIG de dag door! Voor alle hardwerkende vrouwen van Nederland werd samen met NIVEA een giveaway georganiseerd waarmee de doelgroep zichzelf en haar vriendinnen kon verrassen met een cadeautje van de nieuwe Q10plusC dag- en nachtcrème.

Prodent & Social Sampling

Met het thema ‘’Send-a-Smile’’ heeft Unilever Social Sampling ingezet om de nieuwe Prodent White Now Touch in de spotlight te plaatsen bij millennials. Het resultaat was trial & awareness via Facebook en Instagram onder de doelgroep die voor hen telde. Tegelijkertijd is waardevolle doelgroep data verzameld.

La Roche-Posay & Social Sampling.

Met zomerweer in de aantocht heeft Friendgift samen met La Roche-Posay (L’Oréal) een #SaveYourSkin Giveaway georganiseerd via Facebook en Instagram. Hierbij konden vrienden en familie elkaar verrassen met 3 mooie zonnebrandmini’s uit de Anthelios-lijn, waarbij tegelijkertijd de belangrijke boodschap voor huidbescherming viraal werd verspreid.

Clinique Pep-Start & Social Sampling

De millennial-doelgroep werd tijdens deze campagne geactiveerd om in het kader van “Pep-Start your day!” zichzelf en hun vrienden te verrassen met een gratis 7 ml HydroRush SPF20 sample uit de vernieuwde Pep-Start lijn van Clinique.

Clinique & Social Sampling

Wie is jouw #differencemaker? Vriendinnen van 25 t/m 35 jaar met een interesse in beauty en huidverzorging verrasten elkaar met een gratis Clinique 3-Stappen sample.

Hoe werkt het?

Word nu gratis lid van Friendgift en blijf automatisch op de hoogte van giveaways met bekende merken die precies passen bij jouw interesses! Aanmelden gaat snel en gemakkelijk met je e-mailadres.

Gratis aanmelden

Joepie.

Afhankelijk van de actie kun je jouw cadeautje ophalen in de winkel, webshop of krijg je deze thuisbezorgd.

Verrassen en verrast worden.

Stuur jezelf en je vrienden gratis producten via social media. Van een gratis kopje koffie om je vrienden goedemorgen te wensen tot nieuwe beautyproducten om samen met je vriendinnen uit te proberen.

Geef & krijg gratis cadeautjes van bekende merken, via social media!

Gratis aanmelden

Snapchat Giveaways.

Voeg nu ‘Friendgift’ toe op Snapchat voor exclusieve giveaways van bekende merken!

Purina Gourmet & Social Sampling.

Rondom Dierendag organiseerde Friendgift samen met Nestlé Purina een unieke Gourmet Giveaway actie waarbij kattenliefhebbers elkaars kat konden verwennen met een gratis maaltijdzakje Gourmet Perle. De samples werden per post thuisbezorgd bij de kattenbaasjes.

Fisherman’s Friend & Social Sampling.

“Wie wens jij een frisse winter?” Vrienden wensten elkaar een nóg frissere winter met Fisherman’s Friend Mint.

Dilmah & Social Sampling.

Tijdens de donkere wintermaanden organiseerden Friendgift en Dilmah een Dilmah Thee Giveaway. In het kader van “wie schenk jij aandacht?” werden vrienden uitgenodigd elkaar te verrassen met verschillende smaken heerlijke thee.

Autodrop & Social Sampling.

“Blue Monday? Welnee! Van een zakje Autodrop wordt iedereen blij!” Samen met Autodrop vroegen we wie wel een opvrolijker kon gebruiken. Iedereen werd uitgenodigd om zijn of haar vrienden een zakje vrolijkheid te sturen 🙂

Influencers + Social Sampling

Versterk productreviews van Nederlands bekendste food & beauty bloggers met Social Sampling giveaways.

Scherpschieten.

Schiet niet met hagel, maar verspreid samples onder de doelgroep die voor jou telt. Door onze koppeling met Facebook targetten we op geslacht, leeftijd, woonplaats en specifieke interesses. Geheel GDPR-proof.

Nescafé & Social Sampling.

Facebookvrienden wensten elkaar goedemorgen met een gratis kopje koffie van Nescafé. De sample werd bij de ontvanger thuisbezorgd.

Bekijk meer campagnes!

Full service. Geen gedoe.

Verzilvering van de samples vindt plaats op locatie, via e-commerce of directe postverzending. Jij levert alleen de samples aan, Friendgift regelt de rest.

Social Sampling. Nederland deelt jouw product uit.

Bij Friendgift helpen we je met Social Sampling.
De nieuwe manier van sampling, passend bij de consument van nu.

Nu starten

Sampling via nieuwe kanalen.

Laat consumenten jouw productsamples uitdelen aan hun vrienden via sociale kanalen. Social Sampling combineert de kracht van offline sampling met de viraliteit van social media.

Laat je horen.

Vraag vandaag nog jouw eigen
branded actiepagina aan!

Nu starten