Social Sampling. Nederland deelt jouw product uit.

Friendgift introduceert Social Sampling voor merken.
De nieuwe manier van sampling, passend bij de consument van nu.

Nu starten

Sampling via nieuwe kanalen.

Laat consumenten jouw productsamples uitdelen aan hun vrienden via Facebook en Instagram. Social Sampling combineert de kracht van offline sampling met de viraliteit van social media.

Scherpschieten.

Schiet niet met hagel, maar verspreid samples onder de doelgroep die voor jou telt. Door onze koppeling met Facebook targetten we op geslacht, leeftijd, woonplaats en specifieke interesses.

Full service. Geen gedoe.

Verzilvering van de samples vindt plaats op locatie, via e-commerce of directe postverzending. Jij levert alleen de samples aan, Friendgift regelt de rest.

Nescafé & Social Sampling.

Facebookvrienden wensten elkaar goedemorgen met een gratis kopje koffie van Nescafé. De sample werd bij de ontvanger thuisbezorgd.

Bekijk meer campagnes!

Van Sample naar Review

Nieuw! Ontvang 100 tot 200 kwalitatieve reviews op jouw website of die van een retailpartner en genereer hiermee extra zichtbaarheid, consumentenvertrouwen en (online) aankopen. Zo halen wij nog meer engagement uit jouw samples!

Influencers + Social Sampling

Versterk productreviews van Nederlands bekendste food & beauty bloggers met Social Sampling giveaways.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEIDEN...

“We hebben de samenwerking met Friendgift als zeer prettig en nuttig voor ons merk ervaren! De tool is een mooie manier om consumenten op een persoonlijke manier kennis te laten maken met innovaties. Daarnaast biedt het interessante learnings over de doelgroep. Zeker een partij om vaker mee samen te werken in de toekomst!”

Jennifer Heuijerjans
BRAND MANAGER ORAL CARE / UNILEVER

Lees meer klantervaringen!

Laat je horen.

Vraag vandaag nog jouw eigen
branded actiepagina aan!

Nu starten