Jennifer Heuijerjans

Jennifer Heuijerjans

Brand Manager Oral Care / Unilever

“We hebben de samenwerking met Friendgift als zeer prettig en nuttig voor ons merk ervaren! De tool is een mooie manier om consumenten op een persoonlijke manier kennis te laten maken met innovaties. Daarnaast biedt het interessante learnings over de doelgroep. Zeker een partij om vaker mee samen te werken in de toekomst!”

Katrijn Vets

Katrijn Vets

Digital Marketing Manager / Estée Lauder Companies Benelux

“Een leuke, nieuwe en engaging manier om een product in de kijker te zetten. Friendgift.nl is de go-to om professioneel en gericht een sample te sturen naar de consument in jouw doelgroep via social media.”

Marieke Felix

Marieke Felix

Marketing Face Care and Cleansing / NIVEA

“Wij waren op zoek naar een efficiënte manier om veel samples te verspreiden en een groot bereik op te bouwen, zo zijn wij bij Friendgift uitgekomen. De samenwerking is erg fijn verlopen. Al het werk wordt uit handen genomen en Friendgift denkt ook goed mee in mogelijkheden en wat voor ons interessant is. Met als resultaat goede en nuttige uitkomsten. Bedankt Friendgift!”

Peter Paul Denneboom

Peter Paul Denneboom

Market Manager Benelux & Scandinavia / H. von Gimborn GmbH

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Friendgift, een relatief jong en nieuw bedrijf, maar zeer professioneel in de uitvoering! Daarnaast is social sampling een interessante manier om je merk te activeren.”