• Datagedreven sampling.

    Friendgift helpt FMCG-merken met het effectiever inzetten van samples. Start nu met de nieuwe manier van sampling, passend bij de consument van nu.

    Nu starten Bekijk de mogelijkheden

Waar kunnen we jou mee helpen?

Kies uit onze 3 full-service en datagedreven sampling-oplossingen:

Social Sampling

Eenvoudig engagement en kwalitatieve leads opbouwen met behulp van gerichte people-based sampling.

Review Boost

Snel nieuwe productreviews verzamelen, geschreven door consumenten binnen jouw doelgroep.

Always-on

Continuïteit in trial, loyalty en CRM-opbouw met behulp van een vast aantal samples per maand.

Social Sampling

Nederland deelt jouw product uit.

Laat consumenten jouw productsamples uitdelen aan hun vrienden via WhatsApp. Social Sampling combineert de kracht van offline sampling met de viraliteit van social media. Friend-to-Friend verspreiding komt niet over als reclame en is overtuigender dan welke advertentie of promotieteam dan ook.

Is jouw doelstelling het genereren van zoveel mogelijk engagement, kwalitatieve leads en opt-in data onder jouw doelgroep, bijvoorbeeld rondom een nieuwe productlancering? Dan is Social Sampling de perfecte keuze!

 

Review Boost

Meer reviews = meer sales.

Genereer met de inzet van jouw samples 300 nieuwe reviews op jouw eigen website of die van retailpartners. Enthousiast geschreven door betrokken consumenten binnen jouw doelgroep.

Immers, een goede productbeoordeling zorgt voor een groter consumentenvertrouwen en meer (online) aankopen. Lever jouw samples aan en Friendgift regelt de rest!

Always-on campagne

De kracht zit hem in de herhaling.

Ben je op zoek naar continuïteit in leads, trial en loyaliteit met behulp van een vast aantal samples per maand? Kies dan voor jouw eigen Always-on social sampling platform.

Genereer 24/7 nieuwe leads en opt-in data en blijf in contact met jouw achterban. Geheel white-label voor jouw merk, voor een vast bedrag per maand.

 

Wat klanten over Friendgift zeggen:

Louise Thevelin

Louise Thevelin

Brand Manager / Biocodex - Saforelle

“Friendgift denkt mee naar de beste strategie om zoveel mogelijk insights & reacties uit de lopende actie te halen. Hun gestructureerde opvolging & planning kan voor velen een voorbeeld zijn. Dit alles met een snelle manier van handelen & overzichtelijk resultaten rapport. Wij zijn alvast zeer tevreden met de resultaten & samenwerking!”

 Marie Bekaert

Marie Bekaert

Brand Manager / Aoste - Imperial Meat Products

“Bedankt team Friendgift voor de vlotte samenwerking! Na afstemming en opzet werd alles van A tot Z uit handen genomen en perfect volgens afspraak uitgevoerd. Perfecte tool om groot publiek op een Covid-proof manier met onze producten te laten kennismaken.”

Nancy Zomer-Carolus

Nancy Zomer-Carolus

Team Lead Brand & Communications a.i. / Dr. Hauschka

“Een zeer professionele aanpak van de campagne en vooral fijn dat de handling zo accuraat uit handen wordt genomen. De resultaten waren zoals voorspeld, dus geen gouden bergen, maar tell it like it is. Erg fijn om samen te werken.”

Krista Fransen

Krista Fransen

Sr Brand Manager Haribo BeNe / HARIBO

“In het kader van een belangrijke lancering zijn we een samenwerking aangegaan met Friendgift. Een sampling via social kanalen, dat was exact wat we nodig hadden om én de massa te bereiken als merk én aan sampling te doen. De samenwerking verliep echt erg vlot en de communicatie was steeds open en eerlijk. We hebben onze campagne afgesloten met fantastische resultaten waar we erg trots op zijn! Bedankt Friendgift, dat was een heel toffe samenwerking. In de toekomst komt dat er ongetwijfeld nog van!”

Jennifer Heuijerjans

Jennifer Heuijerjans

Brand Manager Rimmel London / Coty

“Friendgift is echt een aanrader: een zeer betrokken partij die ontzorgt en zorgt voor de nodige exposure en bereik binnen de doelgroep. Professionele afhandeling en een zorgvuldige analyse van de resultaten achteraf. Kortom, ik ben zeer positief over Friendgift!”

Marieke Felix

Marieke Felix

Marketing Face Care and Cleansing / NIVEA

“Wij waren op zoek naar een efficiënte manier om veel samples te verspreiden en een groot bereik op te bouwen, zo zijn wij bij Friendgift uitgekomen. De samenwerking is erg fijn verlopen. Al het werk wordt uit handen genomen en Friendgift denkt ook goed mee in mogelijkheden en wat voor ons interessant is. Met als resultaat goede en nuttige uitkomsten. Bedankt Friendgift!”

Jennifer Heuijerjans

Jennifer Heuijerjans

Brand Manager Oral Care / Unilever

“We hebben de samenwerking met Friendgift als zeer prettig en nuttig voor ons merk ervaren! De tool is een mooie manier om consumenten op een persoonlijke manier kennis te laten maken met innovaties. Daarnaast biedt het interessante learnings over de doelgroep. Zeker een partij om vaker mee samen te werken in de toekomst!”

Katrijn Vets

Katrijn Vets

Digital Marketing Manager / Estée Lauder Companies Benelux

“Een leuke, nieuwe en engaging manier om een product in de kijker te zetten. Friendgift.nl is de go-to om professioneel en gericht een sample te sturen naar de consument in jouw doelgroep via social media.”

Peter Paul Denneboom

Peter Paul Denneboom

Market Manager Benelux & Scandinavia / H. von Gimborn GmbH

“Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Friendgift, een relatief jong en nieuw bedrijf, maar zeer professioneel in de uitvoering! Daarnaast is social sampling een interessante manier om je merk te activeren.”

Anouchka Rubin

Anouchka Rubin

Digital and media manager / Jacobs Douwe Egberts

''Sampling executed by consumers themselves, it's all about (digital) word of mouth and high quality trial!''

 

Laat je horen!

Vraag vandaag nog jouw eigen actiepagina aan.

Neem contact met ons op

NU STARTEN